Przedszkole Samorządowe nr 26
w Piotrkowie Trybunalskim

Jadłospis

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
4 + 2 =
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
4 + 2 =
Numery alergenów występujących w posiłkach
  •  Zboża zawierające gluten - 1
  • Skorupiaki i produkty pochodne - 2
  • Jaja i produkty pochodne - 3
  • Ryby i produkty pochodne - 4
  • Orzeszki ziemne (arachidowe) - 5
  • Soja i produkty pochodne - 6
  • Mleko i produkty pochodne - 7
  • Orzechy - 8
  • Seler i produkty pochodne - 9
  • Gorczyca i produkty pochodne - 10
  • Nasiona sezamu i produkty pochodne - 11
  • Dwutlenek siarki - 12
  • Łubin - 13
  • Mięczaki - 14
                Jadłospis
Poniedziałek: 07.10.2019
Zestaw śniadaniowy: chleb maślany z masłem, sałata, rzodkiewka, szynka, twarożek, kawa (1,7)
Obiad:  brokułowa z ziemniakami, spaghetti w sosie napoli, banany, sok jabłkowy (1,7,9)
Podwieczorek:  mus z kaszy manny z jabłkami prażonymi, pomarańcze (1,7)

Wtorek: 08.10.2019
Zestaw śniadaniowy: kanapka razowa z masłem,  sałata,  makrela wędzona, kiełbasa dębicka, pomidory, kakao (1,4,7)
Obiad: krupnik z ryżem, ziemniaki, mortadela w cieście, marchewka z groszkiem,  sok jabłkowy (1,3,7,9)
Podwieczorek: chleb mieszany z kremem  czekoladowym, jabłka, mleko (1,7)

Środa: 09.10. 2019
Zestaw śniadaniowy: chleb maślany z masłem, sałata, papryka, polędwica drobiowa, ser łaciaty, kawa (1,7)
Obiad: barszcz ukraiński, makaron z serem, arbuzy, sok jabłkowy (1,3,7,9)
Podwieczorek:  kanapka jasna z masłem, paluszki na gorąco, ketchup, kakao  (1,7)

Czwartek: 10.10.2019
Zestaw śniadaniowy: chleb mieszany z masłem, sałata, ogórki, polędwica, jajka,  kawa (1,3,7) 
 Obiad: zupa wiosenna, ziemniaki, kotlety schabowe, surówka z kapusty pekińskie, sok jabłkowy (1,3,7,9)
Podwieczorek: kanapka mleczna, jabłka (1,7)

Piątek: 11.10.2019
Zestaw śniadaniowy: kanapka razowa z masłem, sałata, pomidory, schab pieczony, ser żółty,  kakao (1,7)
Obiad: koperkowa z ryżem, ziemiaki, paluszki rybne, surówka z kiszonej kapusty,  sok jabłkowy (1,4,7,9)
Podwieczorek: fantazja owocowa, gruszki (7)
 
 
 
Wykaz składników dostępny u intendenta przedszkola w dokumentacji HACCP w dziale opis produktów